برای دریافت سو پیشنیه مشکلی خواهم داشت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۱ #51714512

باسلام برای بنده در دادگاه تجدید نظر با پرداخت جزای نقدی بجای حبس یکسال تعزیزی دادگاه بدوی رای صادر شده است برای دریافت سو پیشنه مشکلی خواهم داشت؟یعنی قید میشود در سوپیشینه؟و اینکهدر سجل کیفری چطور ممنون میشم خوب راهنماییم کنین؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در سوء پیشینه شما درج نخواهد شد اما در سجل شما قید میشود‌.

سلام و احترام.

شما می توانید گواهی عدم سوء پیشینه دریافت نمایید و هیچ سابقه ای در آن درج نخواهد شد.
البته تمام محکومیت های کیفری در سجل کیفری نزد دادگستری محفوظ خواهد بود.

موفق و پیروز باشید

با سلام ابتدا باید مشخص گردد و نوع جرم ارتکابی چه بوده است و پس از آن در این خصوص اظهار نظر نمود

سلام
ارتکاب جرائمی که مجازات قانونی آن شلاق تعزیری ، جزای نقدی و حبس تا دو سال باشد محکوم را از حقوق اجتماعی محروم نمی سازد و در گزارش مراجع ذی ربط تحت عنوان گواهی سوء پیشینه منعکس نخواهد شد.

برای دریافت سو پیشنه مشکلی خواهم داشت؟
خیر مشکلی نخواهید داشت و گواهی عدم سوء‌پیشینه صادرمی شود.

در سو پیشینه ای که درخواست می دهید درج‌نمی شود اما در سجل کیفری ثبت میشود