حضور در دادگاه به معنی داشتن سوء پیشینه محسوب می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۸ #51712585

سلام خسته نباشید
من تا به حال پرونده قضایی نداشتم چند وقت پیش وقتی ماموران قصد ورود به منزل ما را داشتند وقتی از ایشان خواستم که حکم ورود را نشان دهند به من سیلی زدند و به زور وارد شدند من هم برای دفاع از خودم یک سیلی به گوش مامور زدم و بعد از آن من را زیر مشت و لگد گرفتند و حالا هم از من شکایت شده
میخواستم بدونم حضور در دادگاه به معنی داشتن سوء پیشینه محسوب می شود؟ چون من دانشجو هستم
و اینکه اگر رضایت بگیرم جنبه عمومی هم خواهد داشت یا خیر.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما هم متقابلا از ایشان بدلیل ضرب و جرح عمدی و ورود بنحو عدوان و با توسل به خشونت و زور و سو استفاده از مقام و لباس در دادسرا و دادسرای انتظامی شکایت نمایید ، حضور در دادگاه به معنی سو پیشینه نیست .

سلام
اقدامی که از جانب شما صورت گرفته است دارای جنبه عمومی نیز میباشید،اما در صورتیکه بتوانید اقدام به جلب رضایت نمایید مشکلی متوجه شما نخواهد بود.
صرف حضور شما باعث سوپیشینه نخواهد شد.

سلام
اقدام شما دارای جنبه عمومی است اما در صورت جلب رضایت خطر خاصی شما را تهدید نمی کند
صرف حضور در دادگاه سوپیشینه محسوب نمی شود

خیر صرف حضور در دادگاه سوء پیشینه محسوب نمی شود.
و البته حتما در جلسه دادگاه شرکت و از خود دفاع نمایید.

باسلام. مامور هیچ موقع بی علت برای ورود به منزل اقدام نمی کند. احتمالا جرمی را مرتکب شده اید یا متهم به جرمی هستید. فلذا بایستی از خود به صورت لفظی و با توجه به داشتن مدارک و شواهد از خود دفاع می کردید نه اینکه با مامور درگیر شوید. فلذا در گیر شدن با مامور می تواند برای شما جرم محسوب شود.