در صورتیکه فرد چند مرتبه زنای محصنه انجام داده باشد اعدام خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۰۶ #51695

مردی چند مورد زنای محصنه و غیر محصنه انجام داده و قاضی پرونده زنا بودن را در پرونده ذکر کرده و کاملا ثابت شده اما بدلیل شلوغی دادگاه ها هنوز حکم مجازات صادر نشده
ایا برای زنا فقط شلاق میزنند؟ زندان هم دارد؟ اگر دارد حدودا چه مدت؟ ایا اعدام در انتظار مرد هست یا مجازات اعدام برای هر گونه زنا(صرف نظر از تعداد انجام زنا و محصنه یا غیر محصنه بودن آن) اجرا نمی شود؟
لطفا راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه زنای محصنه به مدت سه بار انجام شده باشد ممکن است مجازات اعدام نیز صادر شود ولی در حالت کلی مجازات حدی تا 100 ضربه شلاق برای فردی که زنا کرده است منظور خواهد شد.