اگر خانواده خانم بنده از من شکایت کنن که ایشون ماشین داشته و صوری فروخته است دادگاه خودرو رو میتواند بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۲ #51591320

سلام خسته نباشید.
بنده با خانم خودم مشکل افتادم و کارم به طلاق کشیده است بنده یه خودرو داشتم که ۱۵ روز قبل شکایت زدم به نام فامیل خودم و دیگر سوار ان ماشین نشدم والان همان خودرو را فروختم و ماشین دیگر به نام شخص دیگری خریدم چون در روستا زندگی میکنم و همه اشنا هستند ایا بنده این ماشین را میتوانم سوار شم و از دستش ندهم.منظور اصلی بنده اگر خانواده خانم بنده از من شکایت کنن که ایشون ماشین داشته و سوری فروخته است دادگاه خودرو رو میتوانند از بنده بگیرند درصورتی که به نامم نیست اصلا.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معاملات صوری باطل است و در صورت احراز حقوق طلبکار از آن استیفا خواهد شد

اگر بتونی معامله صوری را اثبات کنی معامله باطل خواهد شد

سلام و درود
اگر صرفا همین ماشین را داشته اید اصلا نیاز به فروش و ... نبود چراکه منزل و خودرو در شان جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست
موفق و موید باشید

سلام خیر نمی توانند به این علت که خودرو به نام شما نیست و همسر شما صرفا می تواند خودرویی را توقیف کند که به نام شما باشد.در خصوص اثبات معامله صوری احتمال آن بسیار اندک و شانس کمی در این خصوص همسرتان دارند.

درود بر شما، چنانچه بتوانند صوری بودن معامله را اثبات کنند، معامله باطل خواهد شد.

با درود
معامله به قصد فرار از دین حقوقی محقق شده.
در صورت اثبات بر صوری بودن باطل می‌باشد.

درود
در صورت اثبات معامله صوری معامله باطل است.