آیا نیاز دارم برای مجوز اعزام دانشجو اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #51576839

باسلام

من حدود ۵ ماه هست که در زمینه اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های خارجی ( کشورهای اطراف ) با هماهنگی مدیر روابط بین الملل اون دانشگاه شروع کردم. با توجه به اینکه دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت و علوم نبود، نیازی به رفتن و گرفتن مجوز اعزام دانشجو نکردم. البته اینم بگم کارم اعزام نیست، فقط با هماهنگی روابط بین الملل دانشگاه کارهای ثبت نام دانشجویان انجام میدم. محل ثبت نامم برای راحتی داوطلب ها در آموزشگاه خودمون که آموزشگاهی فنی و حرفه ای انجام میدم. شرایطمون اینطوریه که مدارک حاضر میکنم برای دانشگاه میبرم، فرد ثبت نام میکنم، یک هزینه اولیه برای ثبت نام به دانشگاه میدم و در مرحله دوم بقیه هزینه از شخص میگیرم و میبرم و با برگه پذیرش برمیگردم و تحویل فرد می دم. در این بین هم با فرد داوطلب قرارداد می نویسم و مهر آموزشگاه میزنم. بعد از پایان کار هم تاییدیه میگیرم که کار پذیرش تموم شده. حالا می خوام بدونم، این کار از نظر قانونی شرایطش چیه؟ آیا خلافه؟ یا جرمی مرتکب میشم به این شکل یا خیر؟
( البته اقدام کردم، در مرحله بررسیه )
در این مدل کار، آیا می شه از من شکایتی بشه؟ و اینکه از نظر قانونی کلا به چه شکلیه شرایط و حکمش اگر شکایتی بشه.مرسی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت بروز مشکل و شکایت دانشجو یا خانواده انان از شما ، متاسفانه این شمایید که بایستی پاسخگو باشید زیرا دانشجو شما را مسول مداند و میشناسد و مهم اینکه این دانشگاه مورد تایید علوم و تحقیقات نمیباشد لذا بهتر است یا مجوزی اخذ و یا اینکه از این امر ( ثبت نام دانشجو برای اعزام ) امتناع نمایید

دوست عزیز باسلام و احترام
شما می توانید طرف شکایت کیفری با حقوقی واقع شوید اگر هر یک از اقدام های شما منجر به خطایی شود به اضافه آنکه حضرتعالی می فرمایید دانشگاه مقصد مورد تایید وزارت علوم نمی باشد. اقدام غیرقانونی در فعالیت پذیرش غیرقانونی، اقدام صنفی بدون مجوز قانونی، کلاهبرداری و مطالبه وجوه دریافتی از این قبیل است
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام