شکایت از مامور انتظامی بابت مزاحمت و تهدید به گذاشتن مواد مخدر

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۹۶ #51534243

سلام خسته نباشید، من ۷سال با خانمی صیغه بودم، جدا شدیم و بعد از من این خانم با یک‌نفر آشنا شده که طرف مقابل مامور مواد مخدر هستش. این آقای مامور فهمیده که من قبلا با این خانم زندگی می‌کردیم، تلفن من رو برداشته از گوشی این خانم و شروع کرده به فحش و تهدید و... . بعد آدرس خونمون رو هم نمی‌دونم از کجا گیر آورده اومده ماشین من رو با چاقو سوراخ سوراخ کرده، فیلمش هم موجوده اومده درخونه آبروریزی راه انداخته. مشکل روانی داره، میگه می‌گیرمت جنس می‌ذارم روی پرونده‌ات و می‌فرستمت بری برای خودت. نمی‌دونم والا چکار کنم از دستش؟ به کی شکایت کنم؟ تمام پیامک‌هایی که داده رو دارم. الان با اون خانم که گفتم فقط دوست هستش و نه صیغه نه چیزی، هیچ رابطه قانونی ندارن باهم. خودش هم زن و ۲ تا بچه هم داره. باز دست از سر این خانم برنمی‌داره. من چکار کنم؟ از دستش هم برمیاد جنس بذاره روی پرونده‌ام.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اول به نظر به سازمان حفاظت اطلاعات، بازرسی فرجا(ناجا سابق) مرجعه و موضوع رو گزارش و مستندات فیلم و غیره نیز همره داشته باشید. و بعد از آن با همین مستندات و که فرموید دارید نیز طرح شکواییه با عنوان تهدید، توهین و تخریف اموال شکایت کنید.

سلام
امکان طرح شکایت بابت جرایم ارتکابی در خصوص شخص خودتان وجود دارد و در خصوص آن خانم نمی‌توانید ادعایی داشته باشید

با سلام
با شماره ۱۹۷ مرکز نظارت همگانی ناجا تماس گرفته مورد را گزارش دهید. همچنین مستند به ادله تحت عناوین مزاحمت، تهدید و تخریب از ایشان شکایت نمایید.

با سلام در صورت ادله و مدارک به سازمان حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی واقع در ستاد نیروی انتظامی آن شهر مراجعه نمایید

شکایت تهدید علیه ایشان مطرح کنید

سلام ضمن شکایت به تهدید و مزاحمت با مدارک موجود و تخریب اگر ادله ای دارید به دلیل مامور بودن وی از طریق ۱۹۷ نیز اقدام نمایید

با سلام و احترام
بهترین راه اقدام و پیگیری از طریق طرح شکایت کیفری و بازرسی نیروی انتظامی است.