بانک آن را به سبب عدم پرداخت وام بنام خودش انتقال داده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۰ #51442224

سند شش دانگ یک واحد آپارتمان بنام من است در زمانی که سن من کمتر از ۱۸ ( صغیر ) بوده ام پدرم آن را در رهن بانک قرار داده است بانک آن را به سبب عدم پرداخت وام بنام خودش انتقال داده است سن من حال بالای ۱۸ سال است چه باید بکنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اصل بر این هست که پدرتان به نفع و مصلحت شما این وام را اخذ کرده و بعد از پرداخت آن‌ عاجز شده و بانک آن را تصاحب کرده. گرامی شما بایست اثبات کنید تمامی اقدامات پدرتان خلاف مصلحت شما بوده که کار سختی هست.

با سلام
با توجه به سن شما ،پدرشما در هنگام گرفتن وام ،ولی قهری شما بوده است . و قانونا باید مصلحت شما را رعایت می‌کردند.
بنابراین به دلیل عدم رعایت مصلحت شما میتوانید قانونا اقدام کنید.

با سلام
در صورت عدم رعایت غبطه و مصلحت شما میتوانید دادخواست ابطال آنرا از دادگاه بخواهید و نظر کارشناس در مورد مهم است که مصلحت شما رعایت نشده باشد

سلام
وقت بخیر
بر اساس ماده ۱۱۸۴ قانون مدنی، پدر باید مصلحت صغیر را در معاملاتی که برای صغیر انجام می دهد رعایت کند.

سلام بین پدرت وبانک رابطه ی حقوقی منعقد شده است پدرت ولی قهری راهن وبانک مرتهن ومالمورد نظر... عین مرهونه قلمداد میگردد زیرا پدرت در زمانی این کارراکرده که ولی قهری شما بوده است وبه شرط اینکه غبطه ی شمارا رعایت نموده باشد هیچ کاری از دستت ساخته نیست فقط یک راه حل ممکن است برایت متصور گردد واین آن است که در زمان دررهن گذاشتن ملک غبطه شما را مرعی نکرده باشد که از طریق شکایت حقوقی ابطال رهن بدلیل عدم رعایت غبطه ی مولی علیه در زمان عقد به دادگستری محل رهن اقامه نمایدو با تعیین کارشناس واحراز عدم غبطه قراردادمنعقده منحل خواهد شد لیکن مسوولیت وام گیرنده وملک مورد رهن براساس شرایط قانونی بعداز اظهارنظر کارشناس وتعین ارزش واقعی ملک محفوظ است اما صرف سن شما نمی‌تواند اقدام پدرت رازایل کند

نمیتوانید اقدامی نمائید چون پدرتان به ولایت از شما وام را دریافت نموده و سند را در رهن بانک قرار داده لذا ادعایی در این خصوص نمیتوانید داشته باشید .