ایا پرونده من بخاطر اون درگیری بسته میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۵ #51438050

من سال ۹۳ تو خدمت سربازی توی ماموریت حین درگیری از ناحیه صورت مصدوم شدم مجرم گرفته شد و رضایت هم ندادم ولی با قید وصیغه ازاد شد ۱۰روز بعد بخاطر یک دعوای دیگه ای طرفو به قتل میرسونه و اعدام میشه ایا پرونده من بخاطر اون درگیری بسته میشه یا کسی که وصیغه گذاشت و اومد بیرون جواب گوی این پرونده؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فوت ایشان تاثیری در پروسه رسیدگی شما نخواهد داشت.
در صورتی که شخص متوفی اموالی داشته باشند دیه شما از قبل ماترک ایشان، به شما پرداخت می شود
در صورتی که اموالی از ایشان شناسایی نشود از قبل وثیقه‌ای که جهت آزادی ایشان گذاشته شده می توانید دیدیه خود را مطالبه نمایید.

با سلام
چنانچه مستندات شما کافی باشد و جرم را محرز کند فوت مجرم مانع دریافت دیه نشده و از ماترک متوقی دیه به شما پرداخت خواهد شد در صورت نداشتن اموال از محل وثیقه دیه شما پرداخت خواهد شد.

سلام و درود
باید از اجرای احکام کیفری بخواهید به وراث جهت پرداخت دیه اخطار کند و در صورت عدم پرداخت میتوانید از اموال وراث دیه را وصول کنید و یا تقاضای پرداخت دیه از محل وثیقه را بکنید‌.
موفق باشید.