درصورت احضار فرد به عنوان مطلع، ایا شکایتی علیه شخص وی مطرح شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۵۳ #51290415

من به عنوان مطلع به کلانتری احضار شدم. آیا از من شکایتی شده است؟
خود افسر پلیس هم گفت شکایتی نشده حالا به من بگید این به چه صورتی است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
نگران نباشید شما از موضوعی اطلاع داشته اید که بعنوان مطلع برای دریافت اظهارات به مرجع قضائی دعوت شده اید .

سلام خیر . شکایتی نشده . اما ممکن است بعد از بیان اظهاراتتان ، اتهامی متوجه شما بشود .

با سلام
خیر شکایتی علیه شما نشده است.
مطلع یعنی کسی که از موضوعی اطلاعی دارد و کم وبیش در جریان قرارگرفته.احتمالا شکایتی علیه کسی شده است وجهت تکمیل تحقیقات به درخواست شاکی یا متهم یا خود مرجع محترم قضایی خواسته شده از شما فقط چند سوال پرسیده شود و شما به آنها جواب خواهید داد و برمیگردید منزلتان