شوهرم رگ دستشو زده، سعی دارن منو مقصر کنن بفرمایید حکم من چیه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۹ #51233045

سلام
وقت بخیر
شرح واقعه این هست که بنده و همسرم داخل منزل بودیم و همه چیز در آرامش داشت پیش میرفت و لازم به ذکره بگم شب اول عروسیمون بود شوهرم رفت که دوش بگیره منم مشغول آماده کردن میوه و... بودم دیدم یک ساعت شد در زدم باز نکرد در روز باز کردم دیدم رگ دستشو زده و من به ۱۱۵ خبر دادم.الان سعی دارن منو مقصر کنن بفرمایید حکم من چیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تشخیص این امر به عهده ی پزشکی قانونی خواهد بود اگر نظر پزشک قانونی خلاف ادعای شاکی باشد و مدعی مدرک دیگری علیه شما نداشته باشد تبرئه خواهید شد

بامعاینه پزشکی قانونی اقدام به خودکشی یا جرح توسط شخص دیگر محرز میگردد.

اثبات جرم و محکومیت متهم مشروط ب اثبات مدعی هست با اخذ نظر پزشکی قانونی و وجود سایر مستندات باید ادعای خود را ثابت کنند و درصورت انکار شما و عدم ارائه شواهد و مستندی از جانب ایشان شما از اتهام مربوطه تبرئه خواهید شد

اگر موضوع صرفا شرح فوق باشد اتهامی متوجه شما نخواهد بود

با سلام
حتما این مورد توسط پزشکی قانونی بررسی می شود وکارشناسان پزشکی قانونی می توانند تشخیص دهند که این مورد خود کشی بوده یا توسط کس دیگرس انجام شده است

سلام مشخص نکردین ایشون الان در چه وضعیتی هستند ، آیا زنده اند؟ اگر بله که خودشون میتونند اتهام شما رو منتفی کنند ، اگه فوت کرده اند که کارشناسان آگاهی و پزشکی قانونی میتونن تشخیص بدن خودکشی بوده

با توجه به رگ زنی توسط همسرتان موضوع از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص خواهد بود لذا صرف ادعا مثبت ادعای انجام جرم توسط شما نخواهد بود