چگونه حکم رشد دخترم را بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۱ #51187748

سلام و وقت بخیر خدمت شما وکلای گرامی
زوجه هستم و دخترم سن ۸سال و نیم قمری داره. سه سوال متفاوت داشتم ممنونم میشم هر جوابم رو جداگانه بدید.
۱_ با گرفتن حکم رشد آیا دخترم میتواند حق اولاد تامین اجتماعی(مبلغ ماهیانه ۱۹۰ هزار تومان) را از پدرش یا سازمان مربوطه، سوای از نفقه مطالبه کند؟
۲_ دادگاه حضانت دخترم را ( بخاطر عدم ملاقاتش و ارتباط عاطفی با فرزند از بدو تولد تا بدین لحظه و سو رفتارش از پزشکی قانونی و مصلحت طفل) به بنده سپرده. حال بعد ۹ سالگی دخترم بنده میتوانم ازدواج مجدد داشته باشم؟ دخترم هیچ علاقه ای به دیدار پدرش ندارد.
۳_حکم رشد چه مزایایی برای دخترم دارد؟
با سپاس و تشکر از جواب و راهنمایی شما بزرگواران

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- خیر . حق اولاد جزو مزایای حقوق بگیر بوده و به معنی استحقاق اولاد بر مطالبه و دریافت آن نیست .
۲- بله . منع قانونی وجود نداشته و در صورت ازدواج شما ، حضانت به خطر نمی افتد .
۳- با داشتن حکم رشد ، دخترتان میتواند اقدامات قانونی خود مانند معاملات و افتتاح حساب و امور اداری و قضایی و ..... را انجام دهد .