کار قاچاق لباس چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #51177763

سلام خسته نباشید.اشنایی دارم کار قاچاق لباس انجام میده این درامد حرامه؟؟؟
اگه مثلا پلیس متوجه بشه چه اتفاقی میفته؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۲۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز :
«هرکس مرتکب قاچاق کالای ممنوع شود یا کالای ممنوع قاچاق را نگهداری یا حمل کند یا بفروشد، علاوه بر ضبط کالا به‌شرح زیر و مواد ۲۳ و ۲۴ مجازات می‌شود:

الف) در صورتی که ارزش‌کالا تا ۱۰ میلیون ریال باشد، به جزای نقدی معادل دو تا سه برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق؛
ب) درصورتی که ارزش کالا از ۱۰ میلیون تا یکصد میلیون ریال باشد به جزای نقدی معادل سه تا پنج برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق؛
پ) در صورتی که ارزش کالا از یکصد میلیون تا یک میلیارد ریال باشد به بیش از شش ماه تا دو سال حبس و به جزای نقدی معادل پنج تا هفت برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق و در صورتی که ارزش کالا بیش از یک میلیارد ریال باشد، به دو سال تا پنج سال حبس و به جزای نقدی معادل هفت تا ۱۰ برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق محکوم و مجازات می‌شود.»

با توجه به این مواد با افرادی که در قاچاق، حمل و نگهداری این گونه از کالا‌ها دست داشته‌اند، برخورد خواهد شد. ضبط کالا و پرداخت جریمه نقدی و حبس از مجازات‌های قاچاق کالا به شمار می‌رود.

همچنین اکثر مراجع تقلید با این توضیح که از کارهایی که بر خلاف مقررات حکومت اسلامی است باید اجتناب کرد و هر گونه کمک کردن به این تخلفات اشکال دارد حکم بر جایز نبودن کار قاچاق و مشکل دار بودن درآمد آن داده اند.

با آرزوی سلامتی برای شما

سلام در ارتباط با حرام بودن این حرفه باید به مرجع دینی مراجعه نمایید
اما از نظر قانونی قاچاق کالای مجاز جریمه نقدی یک تا دو برابر ارزش کالا میباشد

سلام
مجازات قاچاق کالا حبس و جزای نقدی می باشد.