چگونه به علت آبروریزی از آنها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #51172690

سلام
اسفند ۹۷ خانمی از اشنایان برای فروختن طلاهاش به من مراجعه کرد و گفت نیاز دارم برام بفروش من طلاهاشو گرفتم و قیمت کردم مطابق با همون قیمت پول به حسابش ریختم.و اصرار داشت که شوهرم نفهمه که طلاهامو میخوام بفروشم.برای کاری به منزلشون رفتم .چند ساعت بعد زنگ زد و گفت طلاهای من گم شدن و با من شوخی نکن اگه برداشتی و میخوای شوخی کنی بگو.خیلی به خودم و خونوادم بر خورد.خلاصه طی دو سه روز بعد خودش و شوهرش در خونه ما امدند و با من صحبت کردند و عکس طلاهایی که قبلا خودش به من داده بود رو نشونم داد و گفتن بعد از رفتن تو گم شدند.من هم از سر نفهمی فردای آن روز رفتم و طلاهارو فروختم و پولش واریز شد به حساب خودم.چون از لحاظ خانوادگی هیچ مشکلی نداشتم و خانواده خیلی معتبری داشتم حتی فکرش هم نمیکردم ازم شکایت کنند.دقیقا بعد از ۱۰روز که طلاهارو فروختم نامه کلانتری برام اومد و گفتند که شکایت شده.من تو دادگاه اصلا حرفی از اینکه این خانم طلاهارو قبلا داده بود به خودم و در مقابلش پول دریافت کرده چیزی نگفتم چون مدرکی نداشتم پول نقد دادم بهش و واریز نکرده بودم که بشه پرینت گرفت. دادگاه دارم و بهم گفتند پرینت حساب بگیر.من هیچ مدرکی ندارم و تو پرینت حساب واریزی طلا فروش هست. تو رو خدا بگیرن چکار باید بکنم همه چی بر علیه منه.آبرو خودم و خانوادم در خطره تو رو خدا بگین چکار باید کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : شما در ابتدا فرمودید برابر قیمتش رو ریختم به حسابش .....بعد در انتها فرمودید واریز نکردم و نقدی بهش دادم .. دوم اینکه فرمودید فردای روزی که عکس طلاها رو دیدید رفتید و طلاها رو فروختید . و تناقض های معنوی دیگری که بیان نمیکنم .
برادر من از خدا غافل نشو و بدان که خداوند ارحم الراحمین ناظر اعمال ماست و بسیار شمارو دوست داره . و بهترین راه و قانونی ترین راهی که بهت پیشنهاد بدم اینه که صادقانه طلاها رو دوباره برگردونی و اصل حرف رو بزنی و از چیزی نترسی و ازشون بخوای که از شکایتشون بگذرن ..و وقتی با صداقت بگی ازت قبول میکنن . و اینکه اگر پدر شما بفهمه که در مغازش این کار شده از شما سلب اعتماد خواهد کرد . چون هنوز پول طلاها پیش شماست سعی کن مجددا طلاها رو برگردونی و بخاطر این میگم حتما طلاها رو برگردونی که جایی برای اضافه شدن نمنیماند اما اگر پولش رو بخوای بدی با دوبرابر قیمت راضی نمیشن .
والله و اعلم

ابتدا باید عرض شود اصل بر برائت است و شاکی برای اثبات جرم و انتساب آن به شما باید ادله محکمه پسند ارائه نماید و صرف واریز وجه از طلافروشی به حساب شما دلیل محکمه پسندی مبنی بر این نیست که شما مرتکب جرم سرقت شده اید ولیکن ممکن است به علم قاضی کمک کند و نهایت شما می توانید در صورت عدم وجود دلایل کافی برای دفاع از خود به سوگند تمسک جویید.