آیا لایحه تجدیدنظر دوباره، باید به همان شعبه تجدید نظر اول برگردد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۹ #51133365

سلام ، خسته نباشید
اگر رای بدوی شعبه تعزیرات یک بار توسط دادگاه تجدید نظر نقض و برای رسیدگی مجدد به شعبه برگردد ، و بعد از رای مجدد شعبه بدوی ، یکی از طرفین درخواست تجدیدنظر خواهی مجدد کند ، آیا لایحه جدید تجدید نظر ، به همان شعبه تجدید نظر اول ارجاع می شود ؟ و آیا تجدیدنظر خواه می‌تواند خودش به شعبه تجدید نظر اول مراجعه و لایحه جدید را تقدیم کند ؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله . علی القاعده به همان شعبه برگشت خواهد کرد . در خصوص تقدیم لایحه طبق ساز و کار جدید باید از طریق دفتر الکترونیک قضایی صورت گیرد .

بادرود/ بله به شعبه قبلی که سابقه دارد

سلام با توجه به سوال شما به شعبه بدوی پرونده ارجاع میشود موفق باشید

سلام و ارادت
بله معولا به همان شعبه برمیگردد ، برای تجدیدنظرخواهی بایستی از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک ظرف مهلت مقرر اقدام نمایید .

درود
ممکن است ارجاع شود به همان شعبه قبل ارجاع نمی توانید لایحه بدهید.

بله به شعبه ی قبلی ارجاع داده می شود

به دلیل وجود سابقه رسیدگی به همان شعبه میرود، اصولا تبادل لوایح و تجدیدنظرخواهی اکنون از طریق ثبت و ارسال در دفتر خدمات قضایی انجام میشود و خارج از این ساز و کار دادخواست پذیرفته نمیشود.