هنوز نه تخلیه شده نه فروش رفته؛ چه کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۰ #51128101

سلام
ما یه ملک پدری داریم الان ۲۵ ساله خانواده برادرام داخلش هستن ما بعد از ۶ ماه دوندگی از راه قانونی حکم تخلیه و فروش دادیم ولی هنوز نه تخلیه شده نه فروش رفته در دادگاه آخریمون قاضی فقط پرسید که چرا تخلیه نکردن و اونا هم بهونه آوردن و دادگاه تموم شد هنوزم داخلش ساکن هستن حتی نمیزارن خریدار بیاد ...الان ما باید چیکار کنیم بعد این همه سال حقمونو میخواییم بگیریم حتی قانونم بعد از ۶ ماه دوندگی و کلی هزینه تراشی برامون کاری برامون نمیکنه .. لطفا راهنماییمون کنین

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رای قطعی صادر شده میتوانید با مراجعه به اجرای احکام شعبه تقاضای اجرای حکم صادرشده را بخواهید

در صورت صدور رای تقاضای اجراییه کنید

باید رای صادر شده و قطعیت پیدا کند . سپس بر اساس رای قطعی صادره تقاضای صدور اجرائیه کنید تا اجرای احکام نسبت به اجرای حکم و تخلیه ملک اقدام نماید .