چجوری اثبات کنیم تجاوز شده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۶ #51087729

دوست من رو در حالت مست به بهانه رساندن مورد تجاوز جنسی قرار دادند حدود یکماه پیش چجوری باید اثبات کنیم؟ و اینکه کمترین جرم برای اون شخص چیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تجاوز به طور جداگانه در حقوق ما جرم انگاری نشده است و بسته به کیفیت تجاوز و با توجه به اینکه فرد مورد تجاوز در حالت مستی بوده است ممکن است زنای به عنف با مجازات اعدام ویا رابطه نامشروع با مجازات شلاق باشد.