بعد از گذشت حدودا یکماه نه خودرو را تحویل من میدهند، و نه از مکان خودرو ام حرفی میزند، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۷ #50996779

باسلام.
مدتی پیش خودروی بنز کلاسیک خود را جهت رفع ایرادی کوچک به تعمیرگاه نزدیک منزلمان بردم. پس از تماس با صاحب تعمیرگاه ،مدعی شد که هنوز کار ماشین تمام نشده. نهایتا چند روز بعد فاکتوری بدون مهر و امضا با مبلغ ۱۶ میلیون تومان به من دادند. که بنده خواستار داغی قطعات شدم و مجددا پس از چند روز معطلی به بهانه ایراد در گیربکس ماشین آن را به تعمیرگاه مجرب دیگری سپرده اند. اکنون بعد از گذشت حدودا یکماه نه خودرو را تحویل من میدهند، و نه از مکان خودرو ام حرفی میزنند. مدام میگویند فردا حتما آماده میشه. ضمنا از طریق اتحادیه صنف مربوطه و بازرسی اصناف و کلانتری محل نیز به هیچ نتیجه ای نرسیدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق قانون باید همه واحدهای صنفی، دارای پروانه کسب با تاریخ مجاز باشند. صدور پروانه کسب تابع قانون نظام صنفی است و نرخنامه های صادره از اصناف نیز برای واحدهای صنفی و کسبی لازم الاجراست.
ماده ۲۲- درصورت اعتراض شاکی به نتیجه رسیدگی اتحادیه پرونده به همراه نتایج اقدامات انجام شده در اختیار مجمع امور صنفی ذیربط قرار میگرد تا مجمع امور صنفی بر اساس بند ( ب ) ماده ۳۹ قانون نظام صنفی موضوع را مورد بازنگری قرار داده و نتیجه حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز به شاکی اعلام شود.
رسیدگی به تخلفات بازرسان و ناظران به عهده کمیسیون نظارت می باشد که بر اساس شکایات واصله بررسی واقدام خواهد شد.
بازرسی اصناف و کلانتری محل نیز به هیچ نتیجه ای نرسیدم.///باید بطور کامل وقت بگذارید وبه تعمیرگاه مراجعه و اجازه
ندهید جمله فردا حتما آماده میشه. را بگوید و اگر وقت ندارید توصیه به گرفتن وکیل دارم تا از مراجع قضایی پیگیری نمایید