آیا ما مشمول پرداخت بدهی به این اقا میباشیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #50964548

با سلام، پدر من دو سال پیش فوت کردن و بعد از فوت مقدار زیادی بدهی برای ما گذاشتن، تعدادی چک داشتن به مبلغ ۱۲میلیون تومان که زمانش برای بعد از فوت شدنشان بود و به دلیل نبود موجودی برگشت خورد، صاحب چک روی تمام اعضای خانواده ما که با مادرم پنج نفر هشتیم و همگی صغیر هستیم و ازدواج نکردیم شکایت کردن و حساب هایمان را توقیف کردن، با توجه به اینکه وضعیت معیشتی خوبی نداریم و هیچگونه پشتوانه مالی و حقوق و حتی بیمه بازنشستگی هم پدرم نداشته و به سختی گذران زندگی میکنیم صاحب چک طی شکایتی ما را وادار کرد که بدهی را پرداخت کنیم و دادگاه مبلغ را قسط بندی کرد اما به دلیل وضعیت معیشتی نامناسب و ‌نداشتن درامد توانایی پرداخت اقساط را نداشتیم و مجدد شکایت خود را مطرح کرد و الان مدت ۶ ماه است که تمامی حساب های تمام اعضای خانواده را توقیف کرده حتی حساب یارانه و ما رو در منگنه گذاشته که کل بدهی رو همراه با حق وکاله و حق دادگاه پرداخت کنیم، مادرم با وکیلی مشورت کرد و مهریه خودش رو اجرا گذاشت که مبلغ ان بیشتر از قیمت تنها ملک باقی مانده از پدرم است، با این حساب ایا ما مشمول پرداخت بدهی به این اقا میباشیم یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدهی که پدر شما داشته اند فقط از اموال خود ایشان قابل پرداخت است و حساب های شخصی شما را نمی توانند مسدود کنند و بنابراین شما از اموال شخصی خود هیچ تعهدی به پرداخت بدهی پدرتان ندارید و می توانید این موضوع را پیگیری و طی لایحه ای موضوع را به صورت کتبی تشریح نموده و برای اجرای احکام یا دادگاه مربوطه بنویسید تا از حساب های شخصی شما رفع توقیف شود