این برگه دست نوشته با مهر امضا و حتی اثر انگشت بنگاه ارزش قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۷ #50926190

من قبل گرانی یک قطعه زمین خرید کرده بودم چون نوسان قیمت هروز بود بنگاه پیشنهاد داد همه پول طرف را بدهم تا فردا پشیمان نشود بعد ما به بنگاه اعتماد کردیم بنگاه بما رسید پول داد قرار شد فردای ان روز بیایم قول نامه نوشته شود ولی هی بنگاه امروز فردا کرد گفت اصلا یک هفته مهلت بده طرف شهرستانه امد یجا سند قطعی میزنه نیاز به قول نامه نیست یک هفته تبدیل شد به چهار هفته ملک دو برابر شد بعد ما با دعوا اینا مجبور شدیم از بنگاه یک برگ تعهد نامه بگیرین که نوشته بود تعهد میکنم اگر طرف زمین را بنامتان نزد من در غیر این صورت در قبال زمین ذکر شده مبلغ روز زمین بدونه هیچ مشکل و با همان متراژ در همان شهرک پرداخت میکنم
۱_می خواستم بپرسم این برگه دست نوشته با مهر امضا و حتی اثر انگشت بنگاه ارزش قانونی دارد
۲_آیا میشه قبل حکم دادگاه برای تعیین قیمت زمین از کارشناس استفاده کرد و بعد از شکایت برگه تعیین قیمت کارشناس را استفاده کرد چون میترسم بعد حکم دادگاه طرف کارشناسی که تعیین کنندست قیمته بخره

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم همانطورکه دیگر کارشناس بنیاد وکلا مشروحا و مستدل بیان نموده اند توافق فی مابین شما و بنگاه دار به معنی بیع نیست و ضمانت اجرایی خاصی ندارد و فقط می توانید در اتحادیه صنف مشاور املاک شکایت کنید و یا اینکه دادخواست استرداد وجه مطرح بفرمایید.

دوست عزیز باسلام
در این خصوص مشخص نفرموده اید با مالک زمین عقد قراردادی داشته اید یا نه؟ اگر با مالک عقد قرارداد داشته باشید، ایشان متعهد به انتقال زمین است و طی همان توافقات ضمن قرارداد. اگر قرارداد ندارید که نه شخص ثالث می تواند ضمانت نقل و انتقال را بدهد و نه شما می توانید مالک را به انتقال اجبار نمایید. ضمانت ایشان هم بلافصل باطل است زیرا مبتنی بر قانون مدنی در باب ضمان، ضمانت معلق باطل است.
اگر بنگاه از شما دریافت وجه داشته است باید نسبت به اقامه دعوی کیفری با موضوع کلاهبردای و استرداد وجه علیه بنگاه دار اقدام نمایید.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام