امکان تنظیم سند عادی بدون پرداخت پول از مادر به فرزند امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #50775750

باسلام و احترام
مادر بنده قصد دارد یک واحد آپارتمان که در حال حاضر تمامیت ۶ دانگ آن طبق سند رسمی به نام خودش می باشد را به بنده انتقال دهد. در حال حاضر چون من نمیتونم به صورت رسمی ملکی به نام خودم داشته باشم، لذا فعلا امکان انتقال رسمی در دفتر خانه ممکن نیست.
آیا میشود طی یک سند عادی (مبایعه نامه) با امضای شهود، مادر بنده نسبت به انتقال ۶ دانگ واحد آپارتمان به نام بنده اقدام نماید.؟
چه چیزی در مبایعه نامه نوشته شود که در آینده سایر وراث مدعی نشوند؟
شایان ذکر است هیچگونه وجهی بابت آن به مادرم پرداخت نمیشود و ایشان می خواهد مالکیت ۶ دانگ ملک خود را با اختیار و رضایت خود به من منتقل نمایند.
متشکرم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بزرگوار . طی قولنامه عادی ( بیع نامه ) امکان انتقال قانونی به شما وجود دارد .
ضمنا اینکه می تواند ملک را به شما نیز هبه نماید و از این بابت هبه نامه تنظیم شود .
دیگر مورد انتقال به صورت صلح عادی می باشد . طی یک برگ و با رعایت تمام مسائل حقوقی صلح .
مورد دیگه ای هم که می توانید انجام دهید : طی یک برگ وصیتنامه عادی هم امکان واگذاری به شما وجود دارد(به شرط آنکه مازاد بر یک سوم اموال نباشد )
نکته : همه این موارد بایستی در حضور شاهدینی باشد .