با دادن حق طلاق به همسر؛ آیا مهریه خود را به اجرا میتواند بگذارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۹ #50732319

سلام. خانوم من برای آشتی کردن شرط حق طلاق را دارد و گفته که نیمی از مهریه را میبخشد. اگر من بپذیرم چه عواقبی دارد و اگر بخواهد مرا فریب دهد و طلاق بگیرد آیا مهریه خود را به اجرا میتواند بگذارد. و با توجه به اینکه من از کار افتاده هستم آیا در صورتی که نتوانم مهریه را پرداخت کنم آیا به زندان میروم. ضمنا حقوق مستمری من یک نیلیون و نهصد هزار تومان است

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اعطای وکالت ایشان بدون نیاز به شما می تواند درخواست طلاق کند و برای نیمی از مهریه نیز می تواند مهریه را از شما مطالبه نماید

با سلام
با دادن وکالت طلاق به همسرتان ، ایشان بدون نیاز به اراده شما می تواند خود را مطلقه نماید .
همچنین است نسبت به بخشی از مهریه که همچنان جز مطالبات ایشان است می تواند اقدام مقتضی را علیه شما انجام دهد .

شماحق طلاق نمیدهید وکالت در طلاق می دهیدشما می توانید به بذل کل مهریه وحقوق مالی دروکالت شرط نمایید

با درود
هشیار باشید.
هرآنچه که بخشیده یا بذل نشود قابل مطالبه است.
به استناد وکالت در اعمال حق طلاق می‌تواند قانونا طلاق گیرد.

با درود..
با توجه به اینکه مهریه حق بدیعی زوجه بوده و در صورت عندالمطالبه بودن آن، در هر زمانی قابل مطالبه می باشد، فلذا در صورت اعطای حق طلاق به ایشان، همسرتان در اینخصوص برای طلاق اصولا نیازی بشما نخواهد داشت و می تواند آن بخش از مهریه خود را که نبخشیده، نیز مطالبه نماید و در صورت نداشتن استحقاق مالی جهت پرداخت، مهریه با درخواست شما تقسیط می گردد و لزومی به زندانی شدن شما نخواهد بود..
موفق باشید..

سلام وقت بخیر
بهتر است که وکالت دادن طلاق به زوجه و بخشیدن تمام یا نیمی از مهریه توسط زوجه در دفاتر اسناد رسمی ثبت شود تا یکی از طرفین نتوانند مدعی حقی باشند و اینکه زوجه(زن) به مجرد وقوع عقد مالک مهریه میشود و میتواند آنرا مطالبه کند وزوج(شوهر)درصورت معسر بودن از پرداخت مهریه میتواند دادخواست اعسار خود را به مراجع قضایی تسلیم نماید.

با دادن حق طلاق به همسرتان
ایشان می تواند بدون رضایت وحضور شما طلاق گرفته وباقیمانده مهریه ی را مطالبه و ازشما بگیرد