پیام اومده برا ابلاغ کارشناسی چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #50704761

من وکیل ندارم بلد نیستم پیام اومده برا ابلاغ کارشناسی چیکار کنم هیج وکیلی هم چون مشکل مالی داریم کمک نکرد
حالا باید چیکار کنم آخه نمیتونم برم به کی چی بگم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر ابلاغیه برای پرداخت هزینه کارشناسی باشد باید ظرف مدت یک هفته ان را پرداخت نمایید در غیر این صورت کارشناسی از عداد دلایل شما خارج می شود .
ولی اگر ابلاغیه مبنی بر وصول نظریه کارشناس باشد شما می توانید ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ به دفتر دادگاه مراجعه و با ملاحظه نظر کارشناس چنانچه مطلبی دارید نفیایا اثباتااظهار نمایید و به نظریه اعتراض کنید.