دادگاه اگر به مجازاتی نظیر حبس یا شلاق حکم کند،دوستم باید در کدوم کشور این مجازات رو تحمل کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۹ #50543428

باسلام

یک ماه پیش دوستم تو یه سایت چت خارجی با یه فرد خارجی دچار جر و بحث میشه.

با چند تا وکیل صحبت کردیم گفتند اگه اون فرد خارجی از دوستم شکایت کنه در نهایت مطابق قانون ایران با دوستم برخورد میشه و دوستم در دادگاه ایران محاکمه خواهد شد.

حال سوالمون اینه که دادگاه ایران اگه دوستم رو به مجازاتی نظیر حبس یا شلاق محکوم کنه،دوستم باید در کدوم کشور این مجازات رو تحمل کنه؟

ایران یا اون کشورخارجی؟

باتشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بر فرض سوال چنین شکایتی مطرح شود و محکومیت صادر شود مجازات در ایران خواهد بود .

با سلام
با توجه به اصل سرزمینی بودن جرم و مجازات یعنی اینکه هر جرمی در کشور ایران ارتکاب پیدا بکنه طبق قوانین ایران به آن جرم رسدگی میشه پس اگر روزی دوست شما محاکمه و محکوم بشه،در داخل ایران باید مجازات بشه.