آیا بدون حکم قضایی میتوانند پرینت بگیرند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۹ #50524991

مشکلم اینکه من عاشقم یک نفر هستم مجبورم کردن که با پسرعموم عقد کنم بعد هنوزم با عشقم در ارتباطم باهاش میحرفم الانم شک کردن بهم که یکی دیگه رو دارم و میخوان پرینت بگیرن از سیمکارتم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اخذ حکم قضایی پرینت امکان پذیر است

سلم پرینت با دستور مقام قضایی ممکن میباشد موفق باشید

اگر خط به اسم خودتان باشد تنها با شکایت شوهرتان و دستور قضایی امکان استعلام وجود دارد و تا شش ماه پرینت ارائه میدهند

تا ۶ ماه پرینت به مالک خط داده می شود و برای مدت زمان بیشتر با حکم مقام قضایی باتوجه به شکایت شوهرت امکانپذیره

با درود بدون دستور قضایی قانونا امکان پذیر نیست.

اخذ پرینت تماسهای دو دوره اخیر توسط مالک قانونی خط میسر است ولی برای دریافت پرینت متن پیامکها تنها استعلام قضایی باید باشد .

سلام
فقط درصورت شکایت علیه شماوبادستورقضایی امکان پرینت مکالمات هست