چطور میتونم اجرای نفقه و مهریه خودم رو از شهر محل سکونت خودم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۳ #50477471

سلام وقت بخیر.ساکن نهاوند همدان هستم و حدود ۱ سال پیش با همسرم که اصفهانی هستن عقد کردم.محل عقدم اصفهان بوده. الان میخوام نفقه و مهریه م رو به اجرا بزارم. از محضری که عقد کردم نامه اجراییه گرفتم و اداره ثبت بردم. کارتای بانک ایشون رو هم مسدود کردم و نامه راهور رو هم گرفتم. درخواست کسر از حقوق هم دادم.چون شوهرم کارمند اصفهان هستن به من اینطور گفتن که من برای درخواست مهریه باید به اصفهان مراجعه کنم. تا الان برای همین کارها ۳ بار به اصفهان رفتم. راهی هست که من بتونم کارهامو از شهر محل سکونت خودم پیگیری کنم؟ چه درخواستی و از کجا باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می توانید از دادگاه محل اقامت خودتان دادخواست بدهید ودرخواست انتقال پرونده از ادادگاه تهران به دادگاه خانوادهی شهر خودتان باشید

با سلام..
با توجه به اینکه محل وقوع عقد شهر اصفهان می باشد. فلذا ناگزیر باید برای امور ثبتی و اجرائی از همان اصفهان باید اقدام نمائید..
موفق باشید..

با سلام
بهتر است برای سهولت در کارهایتان اقدام به اخذ وکیل دادگستری نمایید تا هم شما مشکلی در ایاب و ذهاب و معطلی در امورات کاری و زندگی نداشته باشید و هم اینکه به دلیل اهل فن بودن وکیل در امور قضایی بهترین راهکار ها را برای حل و فصل مشکلات انجام دهد .

با سلام
برای نفقه میتونید محل اقامت خودتون هم طرح دعوا کنید. برای مهریه درخواست به محل وقوع عقد داده میشه و نمیتوانید از محل اقامت خودتون اقدام کنید.
موفق باشید

باسلام
برای انجام امور ثبتی باید از اصفهان اقدام کنید
جهت سهولت در کار وکیل بگیرید

با سلام در تکمیل پاسخ همکار محترم حتی در صورت اقدام از دادگستری محل اقامتتان در زمان اجرای حکم اگر قصد جلب داشته باشید باید به آدرس محکوم علیه نیابت بگیرید و یا در صورتی که اموالی از ایشان در شهر محل سکونتشان بیایید.

با توجه به اقامت زوجه می توانید از طریق دادگاه شهر خودتان اقدام نمایید