در صورتی که پدر دختر متوجه بشود؛ آیا می تواند از پسر شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #50421867

اگر یک پسر با دختری دوست باشد
و مادر دختر و پسر هم در جریان این ارتباط باشند و ارتباط فقط در حد پیام دادن و یکی دو بار بیرون رفتن آن هم پسر و دختر با مادر هایشان با هم
آیا شکایت او مورد قبول دادگاه واقع می شود یا خیر؟
و اگر پدر دختر نتواند شکایت کند و از روی عصبانیت پسر را مورد ضرب و شتم بسیار قرار دهد آیا حکم قاضی برای این کار پدر چیست؟ آیا اگر پسر شکایت کند از پدر دختر که مورد ضرب و شتم پدر قرار گرفته ؛ شکایت پسر مورد قبول واقع می شود؟

خیلی واجبه تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پدر در این شکایت ذی نفع نیست و نمی تواند شکایت کند. شکایت پسر در خصوص این پدر اگر دلایل کافی باشد مورد پذیرش قرار می گیرد.

سلام .
نوع ارتباط چنانچه جهت آشنایی دو طرف برای امر ازدواج باشه ، موضوع شکایت تحت عنوان ارتباط نامشروع فاقد شرایط قانونی بوده و نتیجه نخواهد داشت .
ضمنا درخصوص موضوع ضرب و جرح ، هیچ شخصی حق ارتکاب این جرم را حتی درصورت محق بودن ندارد !!! بنابراین امکان طرح شکایت در این فرض وجود دارد
پاسخ آخر بله اگر دلایل محکم و قانونی برای اثبات ضرب و جرح توسط پدر دختر داشته باشید میتوانید طرح شکایت کیفری نمایید

سلام. ضرب و شتم میتواند تعقیب کیفری داشته باشد و شکایت شما هم مورد قبول هست

با سلام
باتوجه به توضیحات ارائه شده نظر به اینکه والده آنها در جریان ارتباط میباشند احراز نامشروع بودن ارتباط آن دو مخدوش است و طبق قائده دراء در صورت شکایت پدر دختر ،قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.
در خصوص ایراد ضرب جرح میتوانید نسبت به طرح شکایت کیفری اقدام نمایید.قطعا در صورت اثبات وقوع بزه ، ایشان محکوم خواهد شد.