آیا امکان شکایت بابت توهین وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۵۷ #50392987

با سلام. قصد خرید چیزی داشتم که آگهی هارو نگاه میکردم، به یکیشون پیام دادم و گفتم چقدر ارزون گذاشتی، حتما مشکل داره! پرخاشگری کرد که تو بیکاری و به تو چه منم گفتم دو کیلو شیرینی بگیر با خودت آشتی کن که گوشیو داد به همسرش، ایشون با وویس منو تهدید کرد که فردا پیگیرت میشم پیدات میکنم و به اتهام توهین ازت شکایت میکنم. با توجه به اینکه هیچ حرف بدی رد و بدل نشده امکان شکایت ازم وجود داره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این تفاسیر توهین محسوب نمبشود

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که این تفاسیر توهین تلقی نمی‌شوند.

با سلام
اظهارات شما مصداق توهین محسوب نمی گردد.

اگر همین مکالمات بوده باشد خیر توهینی صورت نگرفته است

باسلام اگرتوهینی صورت نگرفته باشدنگران نباشیداگرشکایت هم بکنندنتیجه ای نخواهندگرفت

با سلام درصورتیکه بیشتر از این چیزی که گفتید نباشد و یک بار برای خرید تماس گرفته باشید مصداق توهین نیست ، اما غیر از این باشد حداقل به جرم مزاحمت تلفنی میتواند از شما شکایت کند.

در صورتی که اظهارات شما به همین میزان بوده باشد توهینی واقع نگردیده است.
پاینده باشید.