با توجه به شرایط فعلی اقتصادی می توانم قبل از سر رسید سال دوم که ۶ ماه از آن باقی مانده تخلیه نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۰ #50380303

سلام. بنده ۱۸ ماه پیش مغازه ای اجاره نموده ام با قرارداد ۳ ساله به شرط تمدید هر ساله که در قرارداد عنوان شده پایان هر سال باید اجاره هر ساله به صورت ۶ چک دو ماهه به موجر پرداخت شود. بنده سال اول کل اجاره را داده ام و سال دوم نیز ۶ چک دوماهه به موجر داده ام سوال بنده این ااست که با توجه به شرایط فعلی اقتصادی می توانم قبل از سر رسید سال دوم که ۶ ماه از آن باقی مانده است تخلیه نمایم و در ضمن تکلیف ۲ چکی که باقی مانده است چه می شود .ممنون میشوم راهنمائی بفرمائید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اجاره منعقد شده تا پایان مدت معتبر می باشد و صرفا با توافق طرفین قابل انحلال است
و این شرایط فعلی نیز موقت می باشد و مؤثر در قضیه نیست مگر اینکه شما به لحاظ اجبار مقامات عمومی نتوانید به طور کلی از مغازه استفاده نمایید که این هم فعلا محقق نشده است

باید با مالک در این زمینه به توافق برسید ، در غیر این صورت باید طبق مفاد قرارداد اقدام نمایید.