این اتهامات تا کجا به ما مربوط میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۰ #50235560

شرح درخواست
سلام و خسته نباشید
چند شب قبل ما از وجود رابطه نامشروع با خانم یکی از فامیلمون شدیم بعد برا اطمینان از ای موضوع کشیک شب دادیم تا از صحت موضوع خبر دار بشیم که دیدیم ساعت حدودا ۲و نیم ۳ شیب مرد نامحرمی بعد از پاییدن کوچه ها اطراف خانه مورد نظر وارد خانه شده که نشون از هماهنگی قبلی داشته بدون کوبیدن در یا زنگ زدن ...وقتی ما به چشم خود دیدیم خانواده شوهر این خانم رو که فامیلمون هستن رو در جریان گزاشتیم که فورا برادر شوهر خانم در محل حاضر شدن و گویا با کسب اجازه هم از پدر خودش هم برادرش قصد ورود به منزل برادر خود را کردن برا اطمینان خودشون از من و پسر عموم هم بعنوان شاهد و مطلع و احیانا جلوگیری از درگیری احتمالی و فرار مرد نامحرم تا رسیدن نیرو انتظامی بعد از مطمعن شدن از قضیه درخاست کمک کردن ... بعد از رو دیوار منزل وارد خانه برادرش شدند و درب حیاط را باز کردن و گفتن من میرم چک میکنم که رفتن و دیدن پسر نامحرمی در ساعت ۳ شب در منزل برادرش و کنار ناموس برادرش حضور داره در شرایط ناموجه ... که غیرتی شدند و درگیری ایجاد شد که ما برا جدا کردن اقدام کردیم و فیلم گرفتیم برا اطلاع قاضی و مدرک ... و زنگ زدیم نیرو انتظامی و تا رسیدن نیرو انتظامی پسره با داد و بیداد که من برا درست کردن کولر منزل این خانم وارد شدم ( که البته نه تعمیر کار کولر هستن تو شهر ما یعنی مدرک و مغازه نداره..دوما وقتی وارد خانه شدند هیچگونه ابزاری برا تعمیر نداشتند و در ضمن منزل صاحب خانه دوتا کولر داشت که یعنی نشان از این میده که میتونستن صبر کنن تا فردا اگه واقعا کولر خراب بود که دروغ میگفت پسره یعنی حرفی غیر این نداشت )قصد فرار داشتند که درب رو بروشون بستیم تا نیرو انتظامی برسن بعد با کوبیدن به درب و شکستن شیشه درب منزل که منجر به زخمی شدنشون شده بود ... نیرو انتظامی که رسیدند دستبند زدن پسره رو بردن و در این حال من به نیرو انتظامی هم گفتم زخم شدن دستشون از بابت شکستن شیشه هست که خودشون شکستن...
حالا رفتن شکایت کردن که
اتهام هایی از قبیل ضرب و جرح..ورود به عنف به منزل .. سرقت تعزیری..تهدید به قتل ..صدور دستور بازداشت غیر قانونی رو به ما وارد کردند..قذف...در حالی که ما فقط اطلاع به خانواده شوهر این خانم دادیم که همچین قضیه ای هست و بیان ببینن و اقدام لازم انجام بدن و در واقع ما بعنوان شاهد و مطلع بودیم که پامون با این اتهامات به پرونده باز شد و هیچکدوم از این اتهاماتو انجام ندادیم و برادر شوهر خودش همه مسعولیتو عهده گرفته در ضمن اینکه گوشی خانم رو برادر شوهرش گرفته بود و بعد محتوایت پیام ها نشون از رابطه و هماهنگیا قبلی این خانم و پسر داشته که محضر دادگاه رسید ..فیلم هم نشان از درگیری برادر شوهر در حد کتک کاری بدون هیچگونه سلاح و ابزاری داره
ایا ممکنه از این بابت ما محکوم بشیم مایی که خود بعنوان شاهد و مطلع در واقع وارد قضیه شدیم
ایا صرف این اتهامات و نامه پزشکی قانونی مارو محکوم میکنه هم؟
ممکنه قرار بازداشت مارو بدهند و سو سابقه میشه برام
استخدامی دارم گزینشش همین چند روزه!

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا به اظهارات و فرمایشات شما بزرگوار مشکل خاصی برای شما وجود نخواهد داشت

با توجه به‌ بیانات شما .ادعاهای ایشان کذب است.و با توجه به اینکه مدرکی برای اثبات ادعای خود ندارد.به احتمال بسیار زیاد تبرئه خواهید شد

با ارایه دلایل و مدارک فوق از اتهام انتسابی تبرئه میگردید

با سلام و احترام
خیر
اولا ورود به عنف محسوب نمی‌شود چه اینکه منزل پسر نیست!
ثانیا کسی که باید نگران باشد متهم است
ثالثا پیام ها، شواهد و قرائن حاکی از ارتکاب جرم است
رابعا دفاع متهم سطحی و مضحک است، ساعت ۳ صبح تعمیر کولر!
و...