با توجه به فوت مدیر عامل چه راهکاری وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۳ #50223922

مدیر عامل یک شرکت بزرگ سکته مغزی می کند و مسئول دفتر ایشان موقتا مدیریت مجموعه را بر عهده می گیرد. مسئول دفتر مدیر عامل وکالتی از شخص حقیقی ( و نه حقوقی ) مدیرعامل برای امور اداری داشته است و از شخص حقوقی شرکت هیچ وکالتی نداشته است. بعد از مدتی و نصب مدیر عامل جدید مشخص می شود که مسئول دفتر مدیر عامل صندوق یک قسمت از شرکت را در اختیار مسئول آن قسمت قرار داده است و فرد اخیر هم کارتخوان را به حساب شخصی خود متصل کرده است. با شکایت شرکت از فرد سوم ایشان اظهار بی گناهی می کند و ادعا می کند که من مجاز بوده ام چنین کاری بکنم چون مسئول دفتر مدیرعامل اجازه آنرا به من داده بوده است. مسئول دفتر مدیر عامل هم ادعا می کند که من مدیر بوده ام و از مدیرعامل اجازه داشته ام اما هیچ مدرک و سندی برای این کار ارائه نمی کند. انکار مدیرعامل که من اجازه چنین کاری را نداده بودم فایده نمی کند و بازپرس قرار منع تعقیب می زند. در حسابرسی مشخص می شود که فرد سوم حدود ۵۰۰ میلیون تومان از اموال شرکت را در اختیار گرفته و به حساب خود واریز کرده است. شرکت قصد دارد بر علیه مسئول دفتر مدیرعامل که مدیریت موقت مجموعه را دارا بوده است دادخواست حقوقی بدهد در حالی که مسئول دفتر مدیر عامل ادعا می کند که من از مدیر عامل اجازه چنین کاری را داشته ام اما هیچ مدرکی کتبی ارائه نمی کند و فقط ادعا می کند چون مدیر بوده ام مجاز بوده ام و باید از مدیرعامل قبلی شکایت کنید.
با توجه به فوت مدیر عامل چه راهکاری وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید اقدام به تعیین مدیرعامل جدید شود

سلام
چنانچه مدیر عامل فوت کند اعضاء هیات مدیره شرکت شخص دیگری را به همان سمت منصوب می کنند.

بایستی مدارکتان بررسی شود تا بتوان نظر داد