برای اثبات رابطه کارگر و کارفرما فقط پرینت حساب دارم همین کافی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۰۰ #50085928

با سلام
وقتی در شرکت کار میکردم قرار داد داشتیم که البته نسخه کارگر هیچ وقت به ما تحویل داده نمیشد.چون حقوق ما کارمزدی بود تنها چیزی که در قرارداد قید شده بود این بود که مثلا بر اساس این مقدار کار فلان مقدار دستمزد دریافت میکنید ولی بنده هیچ نوع سند یا مدرکی غیر از پرینت حساب در اختیار ندارم.
آیا کارفرما میتونه بگه که به من طلبکار بوده و این واریزی برای طلبم از ایشان بوده؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از دلایل و مستندات متقن در اداره کار ارائه پرینت واریزی است که به تنهایی جهت اثبات کفایت میکند

با سلام
اگر پرداختها ماهانه بوده پرینت حساب را ارایه بدهید

اگر پرداختها به صورت مستمر بوده است پرینت حساب یکی از بهترین دلایل اثبات رابطه کاری است.