باید از هر سه نفر شکایت کنم، به اتهام فروش مال غیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۶ #50058398

سلام
آپارتمانی را در سال ۹۳ به ثمن‌ ۲۷۵ میلیون تومان طبق مبایعه نامه ای خریداری کردم .
آپارتمان به دلیل اختلاف در شراکت بین سازنده و مالکین زمین و متواری بودن سازنده، تاکنون فاقد سند است .
اخیرا با شکایت مالکین زمین از سازنده و طبق رای دادگاه مشخص شد که آقای سازنده ، مالک تنها ۴۰ درصد از طبقه چهارم بوده ولی ایشان ۶ دانگ را به شخص A و سپس وی به شخص B و سپس ایشان آپارتمان را به اینجانب فروخته است و در حقیقت این ۳ معامله همگی خرید و فروش مال غیر بوده است ( مال غیر در حد ۶۰ درصد )
الان تکلیف بنده چیست ؟
تمامی ایادی مجرم هستند ؟
مشکل بزرگ اینجاست که به جز شخص فروشنده ی ملک به اینجانب، دو نفر قبلی ( سازنده و شخص A) متواری هستند.
آیا من با متهم کردن و احضار شخص B میتوانم به حق خودم برسم ؟؟ یا اینکه کل جرم به ترتیب دایورت به روی سازنده ی متواری می‌شود!!!؟؟؟
فسخ کنم یا ابطال؟؟
به پولم و البته به قیمت روز میرسم ؟؟!!

متشکرم

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر دیگر فروشندگان علم به مال غیر بودن نداشتند مجرم نیستند.....

نیازمند بررسی مدارک میباشد

سلام وقت بخیر
اظهار نظر در این خصوص نیاز ز بررسی مدارک دارد

سلام
نیاز به بررسی مدارک دارد

با درود از طریق مشاوره آنلاین یا تلفنی اقدام کنید نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

درود
به جزئیات بیشتری نیاز است اما بطور کلی بجز سازنده اگر دیگر فروشندگان علم به مال غیر بودن نداشتند مجرم نیستند.
میتوانید برای ابطال مبایعه نامه و گرفتن ثمن معامله اقدام کنید و هر سه را طرف دعوا قراردهید.

با سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات است در صورت نیاز از طریق مشاوره تلفنی یا آنلاین مدارک را جهت بررسی ارسال کنید