فیلم رابطه نامشروع تا چه زمانی قابل استناد می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۹۷ #50015838

سلام
میخواستم بدونم فیلمی که از یک رابطه نامشروع تهیه شده است تا چه زمانی بعد از رابطه، قابل استناد برای مجازات آنها در دادگاه است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فیلم مزبور دارای توان اثبات جرم می باشد اما باید توجه داشته باشید خود فیلمبرداری و همچنین ارائه ان نیز می تواند جرم بوده و قابل تعقیب کیفری باشد

زمان خاصی ندارد و محدودیت زمانی ندارد ، فیلم فقط اماره است و دلیل نمیباشد .

سلام
انتشار فیلم و عکس خصوصی دیگران مخصوصا اگر ترویج فحشا باشد جرم است.

قطع نظر ازاینکه مشخص نشده تهیه فیلم رابطه نامشروع توسط چه کسی بوده ، انتشار تصاویر خصوصی دیگران جرم است

با سلام این فیلم در هر زمانی قابل استناد است و زمان آن تاثیری ندارد