تاثیر رضایت شاکی بر از بین بردن جنبه عمومی جرم، تا چه حد است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۰۶۳ #49970269

باسلام
در جرم جرح با چاقو بطور غیابی محکوم به نود میلیون دیه و یکسال حبس تعزیری شده ام ولی هنوز ابلاغ واقعی به من نشده و من نیز درخواست واخواهی نداده ام.
میخواستم بدونم اگه بتونم رضایت شاکی رو بگیرم، میتونم یکسال حبس که بخاطر جنبه عمومی جرم هست رو از بین ببرم؟
آیا اگه شاکی در رضایتش بنویسه چاقو در کار نبوده، قضیه حل میشه؟
آیا حتما نیاز به واخواهی داره؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت شاکی از جنبه عمومی جرم است

اگه بتونید رضایت شاکی رو بگیرید، نمیتونید یکسال حبس که بخاطر جنبه عمومی جرم هست رو از بین ببرید
اگه شاکی در رضایتش بنویسه چاقو در کار نبوده، قضیه حل نمیشود
بهتر است تسلیم به رای بزنید تا از مجازات شما یک چهارمش کم شود

رصایت شاکی فقط ازجهت جنبه خصوصی است

سلام

شاکی بدون حضور شما می تواند اعلام رضایت دهد اما رضایت ایشان فقط موجب تخفیف مجازات می شود