شکایت از خانواده همسر بابت دخالت در زندگی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #49900521

باسلام
بنده تقریبا به سال میشه از همسرم جدا زندگی مبکنیم ، که علت ان دخالت خانواده ایشان است، خانواده ایی که یک ماه قبل از ترک خانه همسر او را دلسر از زندگی و دعوت به خوشبختی کردند، لذا در این مدت خانواده ایشان بنده را نیز تهدید کردن که مکالمات موجود میباشد حتی مادرشان به توهین و افترا محکوم شدن، و در طول یه سال حتی اجازه نیم ساعت ملاقات حصوری ندادن حتی مشاوره هم حصور نیافتن با وجود دختر ۷ ساله که همون اول تحویل بنده گردید در حاضر همسر کاملا علایم روانی گونه دخترم افسرده و خودم نیز بعد از سه ماه ترک خانه همسر ازمایش اعتیادم مثبت گردید که به کانون اعزام شده و یه ماه تحت نظر بودم، ( مادر خانوم چندین بار گفته بود به گریه میندازم و یا به خون گریه گردن میندازم بنده رو ) و همسرم نیز بعد ۶ ماه با دست خودشان که بصورت مخفی ملاقات داشتیم نوشتن که سه ماه اول دلتنگ شما بودم ولی الان نه، در ضمن در این مدت همسر بدون طلاق ( تاتو ، تغییر لباس پوشیدن، تغییر سیم کارت، ادعای ما تموم شدیم، ....) بنده میخوام شکایت کیفری برای خانواده همسر انجام بدم چون همسرم حرفهای مهمی برای گفتن داره اگه از بین نره، به نظرتون چیکار کنم ،

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ببینید طرح شکایت موثر نیازمند عنوان دقیق مجرمانه و ارایه ادله قوی می باشد و به نظر طبق توضیحات امکان طرح شکایت ندارید

چنین عنوان مجرمانه ای وجود ندارد لطفا به مشاور خانواده و روانپزشک مراجعه کنید.