رایی که توسط قاضی صادر می شود چه مدت زمان می برد که ابلاغ شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹,۱۴۱ #49899059

در شورا حل اختلاف شکایتی از یک وبسایت اینترنتی کرده ایم الان یک ماه هست از جلسه دادرسی گذشته ولی هیچ رای صادر نشده الان سه هفته هست مراجعه می کنم به قاضی هر هفته می گوید شنبه رای صادر می کنم ! ولی رای صادر نمی کنن !از لحاظ قانونی چقدر مهلت دارد قاضی رای صادر کند !؟ بازرسی و جایی وجود ندارد که پیگیری کنیم چرا انقدر پرونده را طولانی کرده اند !؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق قانون صدور دادنامه از تاریخ اعلام ختم رسیدگی یک هفته می باشد با توجه به حجم کار شعبه ممکن است طولانی شود

با سلام.
ابلاغ رای در ید شعبه رسیدگی کننده است و با توجه به حجم پرونده های مطروحه در شعب زمان دقیقی ندارد و متغیر است.

از شعبه و مدیر دفتر شعبه پیگیری کنید.

از زمان ختم جلسه تا یکماه زمان دارد رای را صادر کند

سلام
یک هفته بعد از تاریخ اعلام ختم رسیدگی صدور رای توسط قاضی انشا می شود
باید از شعبه پیگیری نمایید در صورت صدور رای بشما ابلاغ می شود

سلام مهلت صدور رای از تاریخ اعلام ختم رسیدگی یک هفته ایت . اما بسته به تراکم پرونده های شعبه در عمل بیش از این زمان می برد .

از طریق ثنا پیگیر شوید اگر چیزی مشاهده نکردید به شعبه مراجعه کنید و ببنید صدور رای بهوچه نحوی می باششد

با سلام ووقت بخیر
از همان شعبه رسیدگی کننده باید پیگیری کنید صدوررای هم بستگی ه روند شعبه دارد ممکن هست حتی دو یا سه ماه هم زمان ببرد.