میشود توافق کنیم به جای نفقه هیچوقت نیاد ببینتش و اگه خواست بیاد باید نفقه بده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #49858520

سلام
من میخوام توافقی جدا بشم حضانت دخترم با منه ولی میخوام توافقی مهریه مو در مقابل دخترم ببخشم آیا میتونم بخوام که شوهرم فقط ماهی یه روز دخترمو ببینه؟ و تو جمع خانوادش نبره و بیرون ببینه چون خانوادش کلا قلیونی و تریاکی هستن تو شب نشینی هاشون چند تا قلیون و تریاک از اول شب تا آخر شب روشنه نگران سلامتی دخترم و بدآموز یاش هستم میتونم همچین درخواستی بدم و اینکه توافق کنیم به جای نفقه دخترم هیچوقت نیاد ببینتش و اگه خواست بیاد باید نفقه بده؟ چون شوهرم میگه نه میخوام ببینمش نه نفقه میدم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطابق ماده ۱۰ ق.م هر توافقی که مخالف صریح قانون نباشد معتبر است
اگر پدر به خواسته خود فرزند را نبیند مشکلی نیست اما نمیتوان ایشان را مجبور به چنین امری نمود
اما میشود این موضوع که سلامت طفل و روحیاتش در این خصوص به مخاطره می اندازد را از طریق دادگاه خانواده و مشاوران خانواده مستقر در دادگاه پیگیری نمود تا قاضی رسیدگی کننده تصمیم مقتضی این امر را صادر نماید

حق ملاقات پدر قابل صلب نمودن از ایشان نخواهد بود .