آن شخص از خانم من شکایت نمودند،چه نتیجه ای خواهد داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #49744506

سلام
خانم بنده بر اساس تحریک و تهدید های برادرش به سمت منزل وی رفت و در کوچه با خانمها ی عقدی و صیغه ای ایشون و پسرش دعوا کردن و پلیس آمد و هر دو طرف شکایت نوشتن خانم من به درخواست پدر و مادرش شکایت نکرده ولی اون آقا با اینکه اصلا نبود، شکایت کرده و برگه احضاریه از کلانتری آمده.
میخواستم بدونم مجازات این دعوا چیه؟
آنها به خانم من فاحشی کردن و خانم من هم جواب داده

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنوان مجرمانه را مطرح نکردید. اما اگر فقط توهین است. مجازات توهین به افراد از قیبل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

توهین و اخلال در نظم و سلب آسایش جرم ایشان خواهد بود.

اگر اتهام ایشان توهین است نهایتا جریمه دولتی معادل ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان خواهدبود