در پرونده زیر به چه موادی استناد کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۳ #49708786

ملکی را با پسر دایی ام بصورت مشاعی شریک بودم تا سال ۹۰ که در مزایده فروخته شد. پسردایی از سال ۸۰ تا ۹۰ در ملک سکونت داشت و اجرت المثل را از طریق دادگاه تا سال ۸۶ گرفتم در مورد چهار سال آخر وی مدعی شده در مثل سکونت نداشته و یک اجاره نامه ارائه داده در حالیکه ما تا سال ۹۰ و مزایده، دعوای خلع ید داشتیم و وی تخلیه نمی کرد.
حالا به چه مواد قانونی یا مواردی استناد کنم؟
آیا رای وحدت رویه یا مستندی هست؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
منعقد کننده قرارداد اجاره ملک مشاع اگر این کار را بدون اجازه سایر مالکین انجام داده اولا مرتکب جرم انتقال مال غیر شده ثانیا بابت همان اجاره نامه و منافعی که بدست آورده نسبت به سایر مالکین ضامن و مسول است.