میتونم درخواست افزایش ملاقات کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #49691272

سلام وقتتون بخیر
من حضانت دختر شش سالمو به پدرش دادم و ‌توافقی جدا شدم، تو توافق ناممونم زده ملاقات فرزند توافقی میباشد، که قبلا هفته ای دو سه روز پیش من بود،حالا الان نمیزارن بیشتر از ۲۴ ساعت‌ پیش من باشه چون قبل طلاق یه دادگاه برای ملاقات فرزند داشتیم که ‌هفته ای یک روز به من اجازه ملاقات دادن، الان میگه که باید طبق اون ‌رای دادگاه بیای ببری و بیاریش.
سوال من ‌اینجاست که اون ‌رای حسابه؟؟ چون ما بعدش توافقی جدا شدیم و ملاقات هم توافقی زد دادگاه‌ برامون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ملاک حکم صادر شده از سوی دادگاه میباشد
اگر شما این میزان ملاقات را کم و ناعادلانه میبینید میتوانید دادخواست ملاقات فرزند تنظیم و اقامه دعوی نمایید و تقاضای افزایش زمان ملاقات را از دادگاه بخواهید

سلام
بر اساس قانون ، در صورتی که والدین در مورد نحوه ملاقات با فرزند دچار اختلاف شوند ، در محکمه ( دادگاه ) به موضوع رسیدگی شده و تصمیم مقتضی اتخاذ می شود
تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزییات مربوط به آن ، در صورت اختلاف با محکمه است