قصور پزشکی منجر به فوت بیمار تعدد دیات است یا تداخل دیات؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۹۲ #49659352

اگر دکتر طی عمل جراحی پروستات، منفعت دفع ادرار و مدفوع بیمار را زائل کند و بیمار ۱۸ ماه بعد فوت کند و نظام پزشکی قصور پزشکی را تایید نماید، دیه نفس با دیه زائل شدن منفعت ادرار و مدفوع تداخل می‌کند یا شامل تعدد دیات می‌گردد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با عنایت به مدت زمان طولانی بین عمل جراحی و فوت به نظر مصداق تعدد دیات می باشد، با این حال تعیین تکلیف نهایی به نظر کمیسیون پزشکی مبنی بر علت تامه فوت بستگی دارد.

سلام
با توجه به فاصله زمانی زیاد باید دو آسیب باید موضوع را از مصادیق تعدد دیات دانست

سلام کاربر ارجمند. در احراز قصور پزشکی، حاکم قضایی مربوطه با در نظر گرفتن شرایط، مدارک و شواهد ارائه شده و نامه پزشکی قانونی، قصور را مورد بررسی قرار می‌دهد و در صورت اثبات، رای بر محکومیت پزشک صادر می‌شود. نحوه محاسبه دیه در پزشکی قانونی و تعیین دیه بیمار در قصورات پزشکی، بسیار تخصصی و دقیق است. در واقع پس از بررسی و ارائه نظریه پزشکی قانونی، دادگاه درصد و میزان دیه را معین می‌کند. حکم قصور پزشکی منجر به فوت بیمار علاوه بر محکومیت پزشک به پرداخت دیه کامل یا به میزان تقصیر، منجر خواهد شد و حتی می‌تواند موجب محکومیت به حبس نیز شود.

شامل تعدد دیات می باشد.

سلام امکان اظهارنظر قطعی منوط به ملاحظه گواهی پزشکی قانونی است

با سلام ، تعیین موضوع منوط به نظریه کمسیون پزشکی است.

سلام

اگر فوت ناشی از اسیب وارده نباشد دیات تداخل نمیکند