نحوه شکایت بابت دیرکرد حقوق و بیمه نکردن توسط کارفرما

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱ #49636999

سلام وقت بخیر، من در یک شرکت خصوصی کار می‌کردم که در این مدت ۹ ماه بیمه نکرده بودن و همچنین تاخیری زیادی در پرداخت حقوق داشتن.
می‌خوام برم شکایت کنم، می‌خواستم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .دادخواست مطالبه حقوق و واریز بیمه علیه کارفرما از طریق دفاتر پیشخوان ثبت نمایید

با سلام
بایستی از طریق سامانه جامع روابط کار، ابتدائا احراز هویت و سپس با طرح شکایت علیه کارفرما، حقوق خود را مطالبه نمایید.

با سلام
می بایست از طریق وزارت کار محل اشتغال خود شکایت کنید و به دفاتر دولت مراجعه کنید و احراز هویت شوید

سلام از طریق دفاتر پیشخوان دولت یا سامانه جامع اداره کار بدوا احراز هویت انجام دهید سپس نسبت به ثبت دادخواست در همین سامانه با عنوان مطالبه حقوق و بیمه و... اقدام کنید

ابتدا در سامانه جامع اداره کار ثبت نام کنید و در همان سامانه شکایت خود را مطرح نمایید و تمام مدارکتون را بار گذاری شکایت شما در هیات تشخیص اداره کار مطرح میشود. اگر استحقاق شما محرز شود رای به نفع شما صادر میشود شرکت اجبار به واریز بیمه معوقه و سایر مطالبات قانونی شما میشود

با سلام
ابتدا در سامانه جامع اداره کار احراز هویت کنید و سپس دادخواست خود را در سامانه جامع ثبت نمایید تا در اداره کار مورد رسیدگی قرار بگیرد.

سلام دادخواست مطالبات و بیمه را به طرفیت کارفرما در اداره کار مطرح نمایبد