ادعای صوری بودن معامله توسط پدر علی‌رغم قید دریافت ثمن در مبایعه‌نامه

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۰۸ #49625220

با سلام، بنده حدود ۹ سال پیش یک ملک از پدرم خریدم و بابت ثمن به ایشان طلا دادم و پدرم هم در مبایعه‌نامه نوشته ثمن معامله دریافت شده و خریدار هیچ دینی مبنی بر پرداخت ثمن معامله به گردن فروشنده ندارد، حالا بعد از گذشت ۹ سال ادعای صوری بودن معامله را دارد. آیا ایشان شکایتشان مسموع است؟ ممنون.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصل بر صحت معاملات است و کسی که مدعی صوری بودن است باید دلیل ارائه بدهد.
با توجه به اینکه خودش اقرار به دریافت ثمن معامله کرده ، انکار بعد از اقرار مسموع نیست.

سلام، بستگی به توافق فی مابین وجود دارد که شرایط آن به چه نحوی بوده است.

سلام، بستگی به قراراداد فی مابین وجود دارد که شرایط آن به چه نحوی بوده است.

سلام
از آنجایی که ایشان اقرار کرده اند ثمن معامله هم پرداخت شده و علاوه بر آن اصل بر صحت معاملات می باشد .

با سلام بستگی به دلایل ابرازی ایشان دارد

سلام با توجه به اینکه در مبایعه نامه اقرار به دریافت ثمن نموده اند شکایت ایشان نتیجه ای در پی نخواهد داشت.

سلام علیکم. اصل بر صحت معامله شماست و خصوصا چنانچه ملک مورد معامله به قبض( و تصرف) شما داده شده باشد ادعای پدر شما فاقد جایگاه قانونی است . اینکه می‌فرمایید بابت ثمن طلا داده اید بنا به استنباط از متن سوال،در بیعنامه قید نشده بلکه این موضوع درواقع توجیه شما در چگونگی پرداخت ثمن است که ابتدا بساکن نیازی به بیان آن ندارید و مصلحت نیز نیست که فعلا آنرا در جمع مطرح کرده و دیگران را به جستن استدلال خلاف آن ترغیب کنید.فعلا اقرار کتبی فروشنده مبنی بر دریافت ثمن و ...ضمن عقد بیع کافی است. کاش در خصوص تسلیم ملک مورد معامله و اینکه الان در تصرف چه شخصیست توضیح می‌دادید.درود بر شما