شکایت کلاهبرداری از رمال با گذشت ۶ سال مستند به پیام‌های فی‌مابین

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۴ #49579049

سلام، حدودا ۶سال قبل یک رمال ازم حدودا یکی دو میلیون تومن پول گرفت بابت دعا و این چیزا، یادم نمیاد به حسابش واریز کردم یا نقدا دادم بهش پول رو، شما فرض رو بر هر دو حالت بگذارید و همون موقع بهش پیام دادم بهم دعا و طلسم دادی نمی‌خوامشون، پولم رو پس بده. گفت دعا و طلسم دادم اما پولت رو پس نمیدم و دعاها و طلسم‌هایی که با دستخط خودش نوشته رو دارم. پیام‌هایی که بینمون رد و بدل شده رو فقط در صندوق ورودی و خروجی گوشیم دارم و از سرور‌ها حذف شده طبیعتا. الان بخوام شکایت کلاهبرداری و هر شکایت مربوط دیگری کنم با این پیام‌ها و دستخطش و رسید پرداخت پول به حسابش و یا اقرارش در پیام مبنی بر اخذ پول به جایی میرسه شکایتم؟ با توجه به اینکه شامل مرور زمان شده، می‌تونم بگم مثلا تحت سلطه رمال بودم و مرور زمان از بین بره و شکایتم به جریان بیافته؟ در مورد پیام‌ها ودستخطش اگر انکار کنه تکلیف پیام‌ها و دستخطش چی میشه؟ ممنون میشم هم در مورد مرور زمان و هم در مورد دستخط و ‌پیام‌ها راهنماییم کنید. خیلی ممنونم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر فقط ازلحاظ حقوقی می توانید پیگیر شوید .

سلام، موضوع کیفری مشمول مرور زمان است و فقط از لحاظ حقوقی می توانید دادخواست مطالبه دهید.

با سلام
در حال حاضر فقط امکان طرح دعوای حقوقی وجود دارد اما اگر مصوبه غیرقابل گذشت بودن کلاهبرداری در مجلس تصویب شود، امکان طرح دعوی کیفری نیز وجود دارد.

با سلام
موضوع شما از باب کیفری ، مشمول مرور زمان شده است و برای مطالبه وجه بصورت اقامه دعوی حقوقی بایستی واریز این وجه را به هر نحوی که پرداخت نموده اید اثبات نمایید

سلام خیر مشمول مرور زمان شده است اما از لحاظ جنبه حقوقی میتوانید دادخواست مطالبه وجه را در شورای حل اختلاف مطرح نمایید.

سلام و عرض ادب
امکان طرح شکایت کیفری کلاهبرداری، بدلیل شمول مرور زمان وجود ندارد و شما هرچند که بخواهید ادعای سلطه رمال بر خود را داشته باشید (که برای ۶ سال، ادعایی معقول و قابل پذیرش نیست)؛ درهرحال سلطه متهم بر بزه دیده در صورت اثبات نیز، فقط مرور زمان شکایت را مرتفع میکند و نه مرور زمان تعقیب را حال آنکه در پرونده شما، کلاهبرداری؛ هم مشمول مرور زمان شکایت و هم مشمول مرور زمان تعقیب شده است.

اما از نظر حقوقی چون کسب مال از طریق رمالی، جهتی نامشروع برای معامله است؛ معامله باطل محسوب میشود و شما هم به جهت بطلان معامله و هم به جهت ایفای ناروا و داراشدن بلاجهت میتوانید طرح دعوا نموده و به استناد مدارک موجود اعم از پیامها و اسناد واریزی احتمالی، میزان وجوه پرداختی خود را مطالبه کنید.

سلام
موضوع مطرح شده مشمول مرور زمان شده و امکان طرح شکایت وجود ندارد