استفاده از تریاک توسط پرسنل نیروی انتظامی و مثبت شدن تست

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۳ #49558289

سلام و وقت بخیر، برادرم پرسنل انتظامی می‌باشد. به علت دندان درد باجناقش مقداری تریاک داده استفاده کرده، بعدش برای تست سلامتی رفته و حواسش نبوده. الان آزمایشش مثبت شده و ۲۵ سال خدمت داره. آیا مشکلی براش پیش میاد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌به تخلف مذکور طبق آیین نامه و بخشنامه های ارگان مربوطه رسیدگی خواهد شد

باسلام ودروددر کمیسیون بدوی وعالی مطرح ونظر خود را می‌دهنده‌ای پاسخ کامل میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده نماید.

با سلام
با توجه به آیین نامه داخلی انضباطی مرتکب جرم شده، و در حد نهایت احتمالا اگر مورد این شکلی قبلا نداشته باشد و باقی موضوعات ...مشکل خیلی خاصی پیش نیاید.

باسلام، طبق آیین و ضوابط ممکن است با توبیخ یا جریمه روبرو شود

با سلام
با توجه به آیین نامه انضباطی مرتکب جرم شده است.

سلام طبق ضوابط احتمال توبیخ یا تنبیه وجود دارد ولی باید به آن ضوابط دسترسی داشت

با سلام
به آیین نامه انضباطی آن سازمان مراجعه نمایید.