دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده صادر گردید به چه معنا می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۲۰۱ #49531321

با سلام وقت بخیر
در یک پرونده اعتراض به قرار منع تعقیب ابتدا اعتراض به قرار منع تعقیب رد شده است و ابلاغیه صادر گردیده ولی هنوز ابلاغ صادر نشده است
سپس این جمله تایپ شده است
دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۷ صادر گردید
ایا می تواند دستور رسیدگی مجدد پرونده به بازپرسی باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سه حالت وجود دارد یا قرار منع تعقیب صادره عینا تایید می گردد و یا اینکه دستور رفع نقص صادر می شود و یا اینکه قرار جلب به دادرسی صادر می گردد
حسب اظهارات شما احتمالا رفع نقص صادر شده است چون اگر در غیر این مورد باشد از طریق ثنا برای شما ابلاغ صادر خواهد شد

سلام. اعتراض به منع تعقیب رد شده و براین اساس رد اعتراض قطعی است و بازپرس نمی تواند مجدد رسیدگی کند .