اقدامی که منجر به ترک برداشتن شیشه جلو خودرو شده؛ چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۲ #49470862

با پدر زن خود یک درگیری ساده پیدا کردم که اتفاقی شیشه جلو ماشینش که از قبل ترک مختصر داشت از قبل ترک خورد بسیار کوچک با گذشت دو هفته الان شکایت کرده و تو این دو هفته شیشه آن بیشتر ترک خورده الان شکایت کرده که شیشه مو تخریب کرده و فیلم داره گفته با سنگ زده که ماشین رو به روم روند من از خودم با دست خالی دفاع کردم و با کف دست زدم که نگهدار با این شرایط در صورت رای دادن قاضی چه حکمی خواهد داد بنده تا الان هیچ پرونده ای نداشتم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع در قالب اتهام ایراد خسارت عمدی قابل رسیدگی بوده و در صورت احراز جرم احتمالا محکوم به جزای نقدی خواهید شد .

سلام . اگر ایشان ادعایی دارند باید اثبات کنند .

باسلام.مجازات تخریب اموال ۶ ماه تا سه سال حبس می باشد