با این حکم حجر دفترخانه انتقال میدهد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۳۴ #49460592

سلام خسته نباشید.
پدر من فوت کردن و یه خواهر دارم که صرع داره پدرمون حین ساخت خانه فوت شده و الان باید سهم سازنده رو به اسمش بزنیم و تمام وراث امضا کنن همه به مادرمون وکالت میدیم که جای ما کارارو بکنن ولی این خواهرم که صرع داره و افسردگی شدید توانایی هیچیو نداره حکم حجرش رو گرفتیم خواستم بدونیم دفترخانه با این حکم حجر انتقال میدن سهم سازنده رو به اسمش؟ یا باید مادرمون قیم خواهرمون که صرع داره بشه؟ باحکم حجرش نمیشه کاری کرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مادرتان علاوه براینکه قیم خواهرتان بشن هنگام انتقال از طرف خواهرتان به دایره صغار وجانین ومحجورین دادسرا مراجعه نموده و با اجازه آنها اقدام نمایند

با سلام
در صورت اثبات محجوریت خواهرتان ، بایستی برای وی نصب قیم گردد و سپس قیم امورات وی را تحت نظر دادستانی انجام دهد

سلام
حکم حجر به تنهایی کافی نیست
نیاز به تعیین قیم دارد.
همچنین در اموال غیر منقول باید موافقت دادستان نیز جلب شود

با توجه به حجر خواهر دفترخانه از انتقال سهم ایشان خودداری خواهد کرد لاکن برای خواهر قیم تعیین شود که ایشان می تواند با رعایت مصلحت مشارالیها نسبت به انتقال سهم وی اقدام نماید

سلام و درود، انجام امور اشاره شده منوط به انتخاب ‌قیم و اجازه ی دادستان خواهد ‌بود؛ موفق باشید.

عرض سلام و آرزوی آمرزش آن مرحوم، خیر ابتدا باید برای ایشان قیم تعیین، سپس قیم به‌جای خواهرتان اقدام نماید، تنها با وجود حکم حجر راه به جایی نخواهید برد.

با سلام
حتما باید قیم تعیین شود
و قیم نیز با اجازه دادستان می تونه اقدام به انتقال کنه (و نه به تنهایی)