حکم جلب سیار دارم؛ چطور زوج را جلب نمایم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۰۴ #49449299

سلام من امروز با مامور رفتم دم خونه برای نفقه معوقه اما همسرم پاسخگو نبود مامور برگه داد که ببرم دادگاه حکم جلب بگیرم میخواستم بدونم همسرم تو اون خونه هست ولی وقتی میریم قائم میشه دادگاه جلب یبار میده با حکم ورود؟؟ بعد همسرم خونه معرفی کرده ‌بود برای تمکین با اساس البیت اما امروز با مامور رفتم در باز شد خونه داغون بود وسایلم همه خراب و کهنه من باید چکار کنم همون قاضی اجرا احکام که برای حکم جلب میرم بگیرم اینم پیگیری میکنه؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. حکم جلب سیار با درج دستور مبنی بر ورود به منزل و مخفیگاه اخذ نمایید

با درود به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

سلام و ارادت
حکم جلب سیار با اذن ورود به مخفیگاه بگیرید .

بسمه تعالی: فرض مراتب مذکور : این بندذه حقیر پیشنهادی خدمت شما عزض میکنم که : ابتدا از مراتب پیش آمده برای اخذ عدم امکان سازش از دادگاه اقدام فرمایید و بعد از اخذ رای قطعی دادگاه بر عدم امکان سازش به مواردی که اشاره فرمودید خودبخود خواهید رسید و اگر واقعا چنانچه قصد ادامه زندگی را دارید از اقدام برای جلب خودداری نموده و راهی برای مصلحت بهتر شدن زندگی مشترک انتخاب نمایید و به زوج این اطمینان را بدهید که قصد زندگی دارید . و با استعانت از خداوند متعال منتظر آینده ایی با سعادت و خوشبختی باشید. زیرا در نهایت جلب ایشان میسر خواهد شد چیزی که دیگر میسر نمیشود اعتماد طرفین به یکدیگر برای ادامه زندگیست .
و اما پاسخ مختصر به سوال شما : ابتدا با اخذ جلب سیار اقدام در صورت عدم جلب واطمینان از مخل اختفائ زوج از دادگاه مربوطه با تعیین ادرس محل اختفا زوج حک ورود به محل رو بگیرید ( در نظر داشتهباشید حکم ورود به منزل قاطع و اتمام تمام راههای مصالحه است ) وو واا در مورذد اثاث منزل : شما فقط نسبت به استرداد جهیزیه بطور مستقل میتوانید از دادگاه تقاضا رسیدگی کنید تا بمقصود نظر برسید .
در مورد نفقه معوقه نیز میتوانید ابتدا اگر اموالی ااز زوج قابل توقیف است نیز اقدام فرمایید
در نهایت دمت شما عرض کنم ابتدای نوشتههایم تکلیف برادری و دینی اینحقیر بوده که با نیت خیر عرض کردم که امیدوارم اگر جسارتی کرده ام حلال بفرمایید وبا بزرگواری خود عفو بفرمایید

اصولا جلب سیار صادر خواهد شد اما در مورد ورود به منزل باید با دستور قاضی باشد و عموما در پرونده های خانواده ورود به منزل داده خواهد شد

با سلام. در صورتی که در جلب سیار، حکم ورود به منزل و مخفیگاه نیز درج شده باشد، می‌توانید وارد منزل شوید و زوج را جلب نمایید.
در مورد منزل مشترک نیز، مامور گزارشات لازمه را انجام دهد مبنی بر اینکه منزل در شرایط مناسبی برای سکونت وجود ندارد و این گزارش را وارد پرونده اجرایی کنید.

حکم جلب که مهلت سه ماهه دارد
شما میتوانید از زمان ورود یا خروج ایشان آگاهی پیدا کرده و اقدام به جلب کنید
گاهادر مواقع خاصی بسته به نظر دادگاه حکم ورود به منزل صادر میشود