آیا با یک شکایت جمعی مبنی بر کلاهبرداری می توان این فرد را محکوم نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۸ #49377377

با سلام کارمند دانشگاه هستم ضامن وام یکی از اساتید شدم بعد از استنکاف نامبرده از بازپرداخت اقساط وام و اخطاریه بانک متوجه شدم این آقای دکتر یک و نیم میلیارد از بانک وام گرفته و بیست و پنج شش نفر هم ضامن وامها هستند.
نامبرده با اظهار دلایل بدون سند اعلام کرده که مورد کلاهبرداری واقع شده و ریالی پول ندارد پرداخت اقساط به گردن ضامنین افتاده است
سوال من این است که با توجه به اینکه اکثر ضامنین اعضای هیات علمی دانشگاه هستند آیا با یک شکایت جمعی مبنی بر شائبه کلاهبرداری می توان این فرد را محکوم نمود
سوال بعدی من چکی بابت ضمانت از این شخص بدون قید تاریخ و مبلغ و بنام خودم که بابت تسهیلات بانک در چک قید شده را دارم آیا می توان با این چک اقدامی جهت احقاق حق خود انجام دهم....ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱- اقدام در این خصوص نیازمند ارائه ی ادله و شواهد میباشد و بدون ان عمل شما بی نتیجه و صرفا هزینه بردار خواهد بود.
۲- ضمن نگارش مندرجات چک میتوانید اقدام نمایید.

سلام در خصوص سوال اول طرح هرگونه دعوا نیازمند ارائه دلایل و مدارک قوی که مثبت ادعای شما باشد است و بدون آن امکان طرح دعوا دارید ولی به نتیجه نخواهد رسید در خصوص سوال دوم نیز می توانید با تکمیل مندرجات چک نسبت به آن اقدام نمایید

سلام
شائبه کلاهبرداری می توان این فرد را محکوم نمود.** تلقی قانون این است که کلاهبرداری نیست،
در صورت عدم پرداخت بدهی از طرف بدهکار، در واقع ضامن باید جور او را بکشد و او با علم به این موضوع ضمانت کرده است که عقد، لازم است و تعهد داده که اگر بدهکار، بدهی را نداد، من آن را پرداخت خواهم کرد.
آیا می توان با این چک اقدامی جهت احقاق حق خود انجام دهم ..**بله باید در دادگاه حقوقی موضوع را پیگیری کنید
چک ضمانت یا چکی که بابت تضمین انجام تعهد صادر می‌شود درصورتی امکان وصول دارد که متعهد خلف وعده کرده و در انجام معامله یا تعهدی که به عهده گرفته قصور کند،

درودبرشما
۱-طرح دعوای کلاهبرداری نیازمندشرایط تحقق جرم است به نظر دعوای شما حقوقی باشد وضامنین درحدودپرداخت اقساط می توانندبه فردموردنظررجوع کنند
۲-میتوانیددرحدودمبلغ ضمانت وتحقق شروط آن چک راوصول کنید.